Авторлық материал жариялағаныңыз
туралы сертификатты тегін алу үшін
+
Материал жариялау
БАҚ (СМИ) жариялаған соң номер беріліп қорғалады
Сертификатты (құжатты) тексеру

Сүт және сүт өнімдері. Сүт қышқылдығын анықтау.
Дауылбаева Айнур Жарылкасыновна
21.05.2019
: Мұнай өндірудің экологиялық проблемалары
Дауылбаева Айнур Жарылкасыновна
21.05.2019
Тұңғыш академик -біздің мақтанышымыз
Дауылбаева Айнур Жарылкасыновна
21.05.2019
Жоба тақырыбы: «Кішкентай тағамның құпиясыі»
Мустафина Гульжанат Калкамановна
20.05.2019
"Зиянды темекі өнімдерінің тірі ағзаларға әсері "
Авторы: Жанбек Анель. Жетекшісі: Касымов Кенжегали Науканбаевич
02.05.2019
Қара сабын алу және оның қасиеттері
Ихсанова Гулмира Кадыркужиевна
11.02.2019
«Қара сабын алу және оның қасиеттері»
Ихсанова Гулмира Кадыркужиевна
10.02.2019
333
444
555
666
7
888
999