Осы аптаның үздік көрнекіліктері
Қант құмайы өсімдігінен сироп, науат (мұз кәмпиттер) дайындау
Материал туралы қысқаша түсінік
Бұл жоба қант құмайы өсімдігінің табиғи қасиеттерін пайдалана отырып, экологиялық таза және пайдалы тағам өнімдерін — сироп пен науат (мұз кәмпиттер) дайындау технологиясын ұсынады. Жоба аясында өсімдіктен алынған тәтті шырын арнайы өңдеу кезеңдерінен өтіп, химиялық қоспасыз табиғи өнімге айналдырылады. Зерттеу нәтижесінде қант құмайының отандық тағам өнеркәсібінде тиімді қолдануға болатындығы дәлелденді.
Осы материалды тегін алғыңыз келеді ма?
Толығырақ
Толығырақ
Бұл бетте материалдың қысқаша нұсқасы ұсынылған. Материалдың толық нұсқасын жүктеп алып, көруге болады
Осы материалды тегін алғыңыз келеді ма?
Толығырақ
Толығырақ
Жариялаған:
Раимбеков Данил Сакенулы
Мақала жариялап аттестацияға жарамды тегін СЕРТИФИКАТ АЛЫҢЫЗ!
Бұл сертификат «Ziatker.kz» Республикалық ғылыми – әдістемелік журналының желілік басылымына өз авторлық жұмысын жарияланғанын растайды. Журнал Қазақстан Республикасы Ақпарат және Қоғамдық даму министрлігінің №KZ09VPY00029937 куәлігін алған. Сондықтан аттестацияға жарамды
Сайтқа 5 материал жариялап, тегін АЛҒЫС ХАТ алыңыз!

Сайтқа 25 материал жариялап, тегін ҚҰРМЕТ ГРОМАТАСЫН алыңыз!

Осы аптаның үздік көрнекіліктері
Материал іздеу
Сіз үшін 400 000 ұстаздардың еңбегі мен тәжірибесін біріктіріп, ең үлкен материалдар базасын жасадық. Төменде пәніңізді белгілеп, керек материалды алып сабағыңызға қолдана аласыз
Барлығы 663 959 материал жиналған
Осы аптаның үздік
көрнекіліктері
көрнекіліктері