Осы аптаның үздік көрнекіліктері
Өндірістік қауіпті факторлар
Материал туралы қысқаша түсінік
Өндірістік санитария – бұл еңбек жағдайын жақсартуға бағытталған санитарлық-гигиеналық және ұйымдастыру шараларының жиынтығы. Ол тағам өндірісінде жұмыс істейтін қызметкерлердің денсаулығын сақтау және тағам өнімдерінің қауіпсіздігін қамтамасыз ету мақсатында жүргізіледі.
Осы материалды тегін алғыңыз келеді ма?
Толығырақ
Толығырақ
Бұл бетте материалдың қысқаша нұсқасы ұсынылған. Материалдың толық нұсқасын жүктеп алып, көруге болады
Осы материалды тегін алғыңыз келеді ма?
Толығырақ
Толығырақ
Жариялаған:
НҰРСҰЛТАНОВА ВЕНЕРА САЛАМАТҚЫЗЫ
Мақала жариялап аттестацияға жарамды тегін СЕРТИФИКАТ АЛЫҢЫЗ!
Бұл сертификат «Ziatker.kz» Республикалық ғылыми – әдістемелік журналының желілік басылымына өз авторлық жұмысын жарияланғанын растайды. Журнал Қазақстан Республикасы Ақпарат және Қоғамдық даму министрлігінің №KZ09VPY00029937 куәлігін алған. Сондықтан аттестацияға жарамды
Сайтқа 5 материал жариялап, тегін АЛҒЫС ХАТ алыңыз!

Сайтқа 25 материал жариялап, тегін ҚҰРМЕТ ГРОМАТАСЫН алыңыз!

Осы аптаның үздік көрнекіліктері
Материал іздеу
Сіз үшін 400 000 ұстаздардың еңбегі мен тәжірибесін біріктіріп, ең үлкен материалдар базасын жасадық. Төменде пәніңізді белгілеп, керек материалды алып сабағыңызға қолдана аласыз
Барлығы 663 959 материал жиналған
Автордың материалдары
Бұл модуль білім алушыларға айналмалы, тапаншалы және кеңей-жонғыш токарлық станок пен кесу құралдарын жұмысқа дайындауға және токарлық өңдеу жұмыстарын жүргізуге бөлшектің сапасын тексеруге мүмкіндік береді.
Басқа
Басқа
Басқа
Оқу шеберханасындағы өрт және еңбек кауіпсіздігі Қауіпсіздік техникасын оқытудың мақсаты- өндірістік оқу шеберханада салауатты да қауіпсіздік еңбек етуіне жағдай туғызу және оқытушылардың теориялық және практикалық тұрғыда дайындау. Еңбек қауіпсіздігі –бұл заңдылық жүйе. Сабақты оқу барысында оқытушылар еңбекті қорғау жөніндегі зиянды және қауіпті өндірістік факторларды, олардың адам ағзасына әсерін, олардың қорғану әдістерін, жұмыс орындарына қойылатын өндірістік, санитарлық, техникалық, қауіпсіздігі мен өрт қауіпсіздігі талаптарын, өндіріс үрдістері қауіпсздігін бағалау мен олардың қамтамасыз етуді оңтайлы шешімдерді өз бетінше қабылдай білу керек.
Басқа
Сабақ жоспары
Басқа
Шикізатты қабылдау, сақтау және өндіріске жіберу тәртібін білу; Негізгі және қосалқы шикізат түрлерін ажырата алу; Әр шикізатқа тән алғашқы өңдеу тәсілдерін орындау (жуу, тазалау, сұрыптау, кесу, сүйектен ажырату, аршу және т.б.);
Барлығы
Басқа
Басқа
Осы аптаның үздік
көрнекіліктері
көрнекіліктері