Материалдар Ақжар 2 жергілікті мекенінің су кермектілігі
Осы аптаның үздік көрнекіліктері

Ақжар 2 жергілікті мекенінің су кермектілігі

Материал туралы қысқаша түсінік
Ақжар 2 мекенінің су кермектілігін анықтау мақсатында зертханалық жұмыстың нәтижесі
Осы материалды тегін алғыңыз келеді ма?
Толығырақ
Бұл бетте материалдың қысқаша нұсқасы ұсынылған. Материалдың толық нұсқасын жүктеп алып, көруге болады
Осы материалды тегін алғыңыз келеді ма?
Толығырақ
Жариялаған:
Қажет емес
15 Желтоқсан 2023
245
Мақала жариялап аттестацияға жарамды тегін СЕРТИФИКАТ АЛЫҢЫЗ!
Бұл сертификат «Ziatker.kz» Республикалық ғылыми – әдістемелік журналының желілік басылымына өз авторлық жұмысын жарияланғанын растайды. Журнал Қазақстан Республикасы Ақпарат және Қоғамдық даму министрлігінің №KZ09VPY00029937 куәлігін алған. Сондықтан аттестацияға жарамды
Сайтқа 5 материал жариялап, тегін АЛҒЫС ХАТ алыңыз!
Қазақстан Республикасының білім беру жүйесін дамытуға қосқан жеке үлесі үшін және де Республика деңгейінде «Ustaz tilegi» Республикалық ғылыми – әдістемелік журналының желілік басылымына өз авторлық материалыңызбен бөлісіп, белсенді болғаныңыз үшін алғыс білдіреміз!
Сайтқа 25 материал жариялап, тегін ҚҰРМЕТ ГРОМАТАСЫН алыңыз!
Тәуелсіз Қазақстанның білім беру жүйесін дамытуға және білім беру сапасын арттыру мақсатында Республика деңгейінде «Ustaz tilegi» Республикалық ғылыми – әдістемелік журналының желілік басылымына өз авторлық жұмысын жариялағаны үшін марапатталасыз!
Осы аптаның үздік көрнекіліктері
Автордың материалдары
Ауыз су құрамындағы иондарға сапалық талдау
Кенжегалиева А.М Букеева К.Т Ауесбай А.С ЕриковаА.Е
02 Қараша 2024
310
2
Ауыз су құрамындағы иондарға сапалық талдау – судағы әр түрлі иондардың бар-жоғын анықтауға арналған зерттеу. Бұл талдау судың сапасын бағалау және оның адам денсаулығына әсерін анықтау үшін маңызды.МаңыздылығыСу құрамындағы иондардың сапалық талдауы:Ауыз судың экологиялық қауіпсіздігін бағалауға мүмкіндік береді.Ауруларды болдырмау және денсаулықты сақтау үшін маңызды.Су ресурстарын тиімді басқару үшін ақпарат береді.
Химия
Мақала
Басқа
Бөдене жұмыртқасының химиялық қасиеттері
Айтбазаров А.А Жайшыбаева Д.Х Жанабаев Д.К Жәрдем Ш.Б Қырымтай Н.Қ Өмірзақова А.Ө
01 Қараша 2024
466
4
Бөдене жұмыртқасы — тағамдық жағынан құнды өнім. Оның жоғары белок және витаминдер мөлшері, сондай-ақ жақсы физикалық қасиеттері, оны денсаулық сақтау және тамақтануда пайдалану үшін тиімді етеді. Зерттеу нәтижелері бөдене жұмыртқасын кеңінен тұтынудың пайдасын дәлелдейді.
Химия
Мақала
Басқа
Осы аптаның үздік
көрнекіліктері