Материалдар КМ 2. Ашытқылы және ашытқысыз қамырдан өндірістік оқыту оқу жұмыс бағдарламасы
Осы аптаның үздік көрнекіліктері

КМ 2. Ашытқылы және ашытқысыз қамырдан өндірістік оқыту оқу жұмыс бағдарламасы

Материал туралы қысқаша түсінік
Бұл модульде тағам өндірісінде қолданылатын негізгі (ет, балық, көкөніс, дәнді-дақылдар, сүт өнімдері) және қосалқы шикізатты (дәмдеуіштер, май, тұз, қант және т.б.) өндіріске бастапқы өңдеу технологиясы қарастырылады.
Осы материалды тегін алғыңыз келеді ма?
Толығырақ
Бұл бетте материалдың қысқаша нұсқасы ұсынылған. Материалдың толық нұсқасын жүктеп алып, көруге болады
Осы материалды тегін алғыңыз келеді ма?
Толығырақ
25 Қырқүйек 2025
243
Мақала жариялап аттестацияға жарамды тегін СЕРТИФИКАТ АЛЫҢЫЗ!
Бұл сертификат «Ziatker.kz» Республикалық ғылыми – әдістемелік журналының желілік басылымына өз авторлық жұмысын жарияланғанын растайды. Журнал Қазақстан Республикасы Ақпарат және Қоғамдық даму министрлігінің №KZ09VPY00029937 куәлігін алған. Сондықтан аттестацияға жарамды
Сайтқа 5 материал жариялап, тегін АЛҒЫС ХАТ алыңыз!
Қазақстан Республикасының білім беру жүйесін дамытуға қосқан жеке үлесі үшін және де Республика деңгейінде «Ustaz tilegi» Республикалық ғылыми – әдістемелік журналының желілік басылымына өз авторлық материалыңызбен бөлісіп, белсенді болғаныңыз үшін алғыс білдіреміз!
Сайтқа 25 материал жариялап, тегін ҚҰРМЕТ ГРОМАТАСЫН алыңыз!
Тәуелсіз Қазақстанның білім беру жүйесін дамытуға және білім беру сапасын арттыру мақсатында Республика деңгейінде «Ustaz tilegi» Республикалық ғылыми – әдістемелік журналының желілік басылымына өз авторлық жұмысын жариялағаны үшін марапатталасыз!
Осы аптаның үздік көрнекіліктері
Автордың материалдары
КМ 3. Айналмалы, тапаншалы, кеңей-жонғыш токарлық станоктарда бөлшектерді токарлық өңдеу жұмыстарын орындау
Жаманкулов Батырбек Бейсенбайұлы
26 Қырқүйек 2025
206
0
Бұл модуль білім алушыларға айналмалы, тапаншалы және кеңей-жонғыш токарлық станок пен кесу құралдарын жұмысқа дайындауға және токарлық өңдеу жұмыстарын жүргізуге бөлшектің сапасын тексеруге мүмкіндік береді.
Басқа
Басқа
Басқа
Оқыту шеберханасындағы еңбек, электр және өрт қауіпсіздігі
НҰРСҰЛТАНОВА ВЕНЕРА САЛАМАТҚЫЗЫ
25 Қырқүйек 2025
157
0
Оқу шеберханасындағы өрт және еңбек кауіпсіздігі Қауіпсіздік техникасын оқытудың мақсаты- өндірістік оқу шеберханада салауатты да қауіпсіздік еңбек етуіне жағдай туғызу және оқытушылардың теориялық және практикалық тұрғыда дайындау. Еңбек қауіпсіздігі –бұл заңдылық жүйе. Сабақты оқу барысында оқытушылар еңбекті қорғау жөніндегі зиянды және қауіпті өндірістік факторларды, олардың адам ағзасына әсерін, олардың қорғану әдістерін, жұмыс орындарына қойылатын өндірістік, санитарлық, техникалық, қауіпсіздігі мен өрт қауіпсіздігі талаптарын, өндіріс үрдістері қауіпсздігін бағалау мен олардың қамтамасыз етуді оңтайлы шешімдерді өз бетінше қабылдай білу керек.
Басқа
Сабақ жоспары
Басқа
Өндірістік қауіпті факторлар
НҰРСҰЛТАНОВА ВЕНЕРА САЛАМАТҚЫЗЫ
25 Қырқүйек 2025
226
0
Өндірістік санитария – бұл еңбек жағдайын жақсартуға бағытталған санитарлық-гигиеналық және ұйымдастыру шараларының жиынтығы. Ол тағам өндірісінде жұмыс істейтін қызметкерлердің денсаулығын сақтау және тағам өнімдерінің қауіпсіздігін қамтамасыз ету мақсатында жүргізіледі.
Басқа
Басқа
Басқа
Осы аптаның үздік
көрнекіліктері