Қазақ халқының ұлттық тағамдары сабағымда оқушылар қазақтың ұлттық тағамдарын біледі;
-Қазақ халқының қонақжайлығын зерттейді;
-Қазақтың ұлттық тағамдарының, адам денсаулығына әсерін зерттейді;
-Қазақтың ұлттық тағамдарының ерекшеліктерін сипаттайды және салыстырады.
оқушылар дұрыс тамақтану негіздерін, асмәзірін құруды, асхана жабдықтарын зерделейді. Әлем халықтарының және ұлттық тағамдардың жасалу технологияларын қолданады.
Тегін шексіз жүктеп алып,
өз сабағыңызда қолданыңыз!
Қалаған уақытта, кез-келген жерде жүктеп алуға болады
Қосымша:
Аттестацияға дайындық курсын және
5 000 астам тест сұрақтарын тегін береміз
Бұл бетте материалдың қысқаша нұсқасы ұсынылған. Материалдың толық нұсқасын жүктеп алып, көруге болады
Материал ұнаса әріптестеріңізбен бөлісіңіз
Мақала жариялап аттестацияға жарамды тегін СЕРТИФИКАТ АЛЫҢЫЗ!
Бұл сертификат «Ziatker.kz» Республикалық ғылыми – әдістемелік журналының желілік басылымына өз авторлық жұмысын жарияланғанын растайды. Журнал Қазақстан Республикасы Ақпарат және Қоғамдық даму министрлігінің №KZ09VPY00029937 куәлігін алған. Сондықтан аттестацияға жарамды
Сайтқа 5 материал жариялап, тегін АЛҒЫС ХАТ алыңыз!
Қазақстан Республикасының білім беру жүйесін дамытуға қосқан жеке үлесі үшін және де Республика деңгейінде «Ustaz tilegi» Республикалық ғылыми – әдістемелік журналының желілік басылымына өз авторлық материалыңызбен бөлісіп, белсенді болғаныңыз үшін алғыс білдіреміз!
Сайтқа 25 материал жариялап, тегін ҚҰРМЕТ ГРОМАТАСЫН алыңыз!
Тәуелсіз Қазақстанның білім беру жүйесін дамытуға және білім беру сапасын арттыру мақсатында Республика деңгейінде «Ustaz tilegi» Республикалық ғылыми – әдістемелік журналының желілік басылымына өз авторлық жұмысын жариялағаны үшін марапатталасыз!
Осы аптаның ең үздік материалдары
Материал іздеу
Сіз үшін 400 000 ұстаздардың еңбегі мен тәжірибесін біріктіріп, ең үлкен материалдар базасын жасадық. Төменде пәніңізді белгілеп, керек материалды алып сабағыңызға қолдана аласыз